Nieuws

Sleutel-bulletin

Het strategisch plan 2021 – 2023

Het strategisch plan 2021 – 2023

Duik in de zorg van de toekomst
Met trots lanceren wij het strategisch plan 2021 – 2023: Onze sleutel tot de toekomst. Want de zorg van de toekomst creëren wij natuurlijk samen met jullie! Dit plan dient als leidraad voor hoe we de zorg van de toekomst in onze mooie en innovatieve regio gaan vormgegeven én wat je daarin van ons kunt verwachten.

Lees over de ambitie van de regio
In 2020 hebben wij waardevolle gesprekken gehad met onze participanten. Vragen rondom de regionale prioriteiten en het verbinden en verbeteren van de zorg in onze regio leidden tot mooie discussies en de vorming van een gezamenlijke missie: Samen creëren wij de zorg van de toekomst. Je leest in dit plan de uitkomst van deze gesprekken, waaronder de belangrijkste doelen en de organisatie en aanpak van Sleutelnet.
Wij hebben met de regio hard, maar bovenal met veel plezier en energie, gewerkt aan het opstellen hiervan. Hopelijk ervaar jij bij het lezen van dit strategisch plan net zoveel plezier.

Ga met ons in gesprek!
We kunnen het niet genoeg benadrukken: Sleutelnet is van ons allemaal. Heb je collega’s die ons nog niet kennen, behoefte om vanuit jouw organisatie met Sleutelnet te spreken of vragen of opmerkingen? Wij gaan graag met je in gesprek.

Op de hoogte blijven? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang hem in jouw mailbox.

LinkedIn