Werken bij Sleutelnet

Onze cultuur

Reken op een warm welkom bij Sleutelnet! Wij geloven dat je je werknemers moet behandelen als je beste klanten. Zo creëren we samen met onze medewerkers een werkomgeving waar mensen het optimale uit zichzelf halen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. We plannen daarnaast altijd een kennismakingsronde met het team in en zorgen ervoor dat jij in je kracht komt te werken.

Sleutelnet werkt keihard aan het in stand houden, uitbreiden en doorontwikkelen van elektronische gegevensuitwisseling binnen de regio. Hoe wij als team werken en met elkaar omgaan heeft hier grote invloed op. Onze cultuur staat als een huis en het is dan ook belangrijk dat jij je kan vinden in onze vijftal kernwaarden en deze uitdraagt tijdens jouw werk. Naast héle goede dienstverlening, vinden wij het belangrijk dat we plezier kunnen maken met elkaar. Wij gaan geregeld borrelen, bootje varen of gezellig samen eten. Sta jij binnenkort met ons aan de buitenbar?

Wij zoeken een Regionaal Informatiemanager!

Vacature Regionaal Informatiemanager (1)

Vacature stagiair(e)

Sleutelnet staat altijd open voor nieuwe toppers. Lijkt het je leuk om als nieuwe stagiair(e) ons team te versterken? Solliciteer dan op de open vacature.

Kernwaarden Sleutelnet2

Wij zijn een Great Place to Work!

Certified Maart 2023 24

Wij wisten natuurlijk al langer dat werken bij Sleutelnet een feest is, maar toch zijn wij er trots op dat wij voor het jaar 2023-2024 weer officieel uitgeroepen zijn tot ‘Great Place to Work’.

Boot Foto Team