Werken bij Sleutelnet

Onze cultuur

Welkom bij Sleutelnet! Bij ons kun je altijd rekenen op een warm onthaal. Onze droom? De zorg van de toekomst vormgeven. We willen onze regio trots maken door de zorg te verbeteren en mensen te verbinden. Teamwork staat hoog in ons vaandel en tegelijkertijd moedigen we persoonlijke verantwoordelijkheid aan. Gewoon zeggen wat je denkt, want ieders mening telt! We zijn lekker transparant over beloningen en behandelen iedereen gelijkwaardig.

We vinden het super belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en het beste uit jezelf haalt. Of je nu de voorkeur geeft aan werken vanuit huis of op kantoor, bij Sleutelnet kan het allemaal.  Werktevredenheid is voor ons geen loze kreet, het is iets waar we serieus werk van maken. Onze erkenning als Great Place To Work spreekt daarom voor zich. En natuurlijk maken we niet alleen ruimte voor werk, maar ook voor een flinke dosis plezier en gezelligheid!

Wij zijn een Great Place to Work!

Wij wisten natuurlijk al langer dat werken bij Sleutelnet een feest is, maar toch zijn wij er trots op dat wij voor het jaar 2023-2024 weer officieel uitgeroepen zijn tot ‘Great Place to Work’.

Kernwaarden Sleutelnet2

Vacature projectleider

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste projectleider die met ons wil werken aan baanbrekende projecten. Ben jij klaar om bij te dragen aan innovatieve oplossingen en digitale transformatie in de zorgsector? Bekijk onze vacature en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie.

Vacature Projectleider (3)

Vacature stagiair(e)

Sleutelnet staat altijd open voor nieuwe toppers. Lijkt het je leuk om als nieuwe stagiair(e) ons team te versterken? Solliciteer dan op de open vacature.