Wij zijn het team achter Sleutelnet. Het samenwerkingsverband voor en door zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van zorgcommunicatie.

Het team

Ontmoet het team van Sleutelnet! 

Bij Sleutelnet geloven we sterk in teamwork en zijn we ervan overtuigd dat de kracht van ons bedrijf schuilt in de unieke bijdragen van iedereen. Onze diverse groep professionals heeft één gemeenschappelijk doel: de toekomst van de zorg vormgeven en een stimulerende werkomgeving creëren.  

Maak kennis met ons team en laat je inspireren door de enthousiaste inzet die ons typeert. Bekijk hieronder de foto’s om meer te weten te komen over de mensen die Sleutelnet zo speciaal maken! 

Valérie de Weijer

Valérie de Weijer

Officemanager - vdeweijer@sleutelnet.nl
Klantgericht, behulpzaam, spontaan en gezellig zijn termen die perfect aansluiten bij Valérie. Met haar enthousiaste voorkomen staat ze klaar voor zowel de participanten als alle collega’s en is ze echte spin in het Sleutelnet-web. En ze is altijd aanwezig bij de de vrijmibo!
Ninande van der Werff

Ninande van der Werff

Officemanager - nvanderwerff@sleutelnet.nl
Goedlachse Ninande zorgt dat het bij Sleutelnet op rolletjes loopt. Als CFO heeft zij de financiën tiptop op orde en houdt zij zich bezig met HR in haar rol als mensen-mens. Verder is zij dol op haar katten Momo en Yoru en heeft ze een grote passie voor Japan!
Leonieke van Willigen

Leonieke van Willigen

Projectleider - lvanwilligen@sleutelnet.nl
Leonieke heeft een hart van goud en écht hart voor de zaak. Niets gaat aan haar onopgemerkt voorbij. Haar drive: hoe kunnen wij als Sleutelnet onszelf blijven verbeteren? Met aandacht en geduld leidt zij ons naar het rechte (en gestructureerde) pad.
Christi Ouwerkerk

Christi Ouwerkerk

Projectleider - couwerkerk@sleutelnet.nl
Christi is een goede luisteraar en een kei in het samenbrengen van belangen zonder voorbij te gaan aan andermans waarden. Met haar energieke persoonlijkheid verbindt zij mensen als geen ander.
Mirco Rossi

Mirco Rossi

Programmamanager - mrossi@sleutelnet.nl
Onze boekenwurm Mirco is een ster in het verbinden van initiatieven en het bouwen van bruggen tussen het onoverbrugbare. Vernieuwen en innoveren staan bij Mirco hoog in het vaandel en hij heeft dan ook de beste ideeën.
Sandra van der Geer

Sandra van der Geer

Servicemanager - svandergeer@sleutelnet.nl
Sandra is een ster in verbinden van groepen mensen en resultaten boeken. Ze pakt alle taken met beide handen aan en dat zie je. Onze kroegtijger neemt de jonkies altijd mee op sleeptouw! Ook heeft ze altijd de grootste lol en is ze de grappenmaker van Sleutelnet!
Merel Boudewijns

Merel Boudewijns

Servicemanager - mboudewijns@sleutelnet.nl
Merel is een positieve meid die heel hard werkt en leergierig is. Zij is een ster in het beheren van de Sleutelnet-diensten en is goed in het aanbrengen van structuur. Ook bij de borrels is Merel altijd aanwezig!
Jasper van Sambeek

Jasper van Sambeek

Directeur - jvansambeek@sleutelnet.nl
Jasper is een ster in versimpelen en omdenken. Problemen? Voor alles is een oplossing. Complexe analyses? Met de juiste vragen begrijpelijk. Vind je iets spannend? Iets om dankbaar voor te zijn, want je mag groeien en bloeien. Samenwerken met deze nuchtere Brabander is een feestje!
Ankie Swakhoven

Ankie Swakhoven

Projectleider - aswakhoven@sleutelnet.nl
Ontmoet onze lieve Ankie: deze hondenliefhebster denkt out-of-the-box, wat een frisse kijk geeft op elke situatie. Ze schittert als bedreven trainer en coach waarbij ze haar ontdekkingsgeest en liefde voor dieren gebruikt om anderen te inspireren en te begeleiden.
Inge Siderius

Inge Siderius

Projectleider - isiderius@sleutelnet.nl
Als voormalig verloskundige is Inge's drive: hoe kunnen wij de zorg blijven verbeteren? Complexe analyses zijn voor Inge absoluut geen zware bevalling. Met het visueel presenteren van uitkomsten weet ze betrokkenen mee te nemen. Ook onze creatieve uitingen op social media hebben door Inge het levenslicht gezien!
Lucelot Triebels

Lucelot Triebels

Projectleider - ltriebels@sleutelnet.nl
Onze gedreven Lucelot heeft al veel werkervaring opgedaan bij diverse zorgaanbieders. Ze houdt zichzelf zowel binnen als buiten werktijd druk bezig. Als ze niet aan de slag is met Babyconnect dan is ze wel aan het klussen in haar nieuwe woning of op pad met vriendinnen. Deze bezige bij zal de toekomst van Sleutelnet laten floreren!
Benthe Schräder

Benthe Schräder

Assistent Communicatie - bschrader@sleutelnet.nl
Benthe is enthousiast en actief betrokken bij communicatie-activiteiten. Ze heeft een bijdrage geleverd aan het project Babyconnect tijdens haar stage. Daarnaast geniet ze enorm van varen op de plas en bekijkt ze graag de wereld vanuit een ander perspectief.
Lieke van Leeuwen

Lieke van Leeuwen

Projectleider - lvanleeuwen@sleutelnet.nl
Lieke is een gedreven en enthousiast teamlid, sterk in digitalisering voor toekomstbestendige zorg via regionale samenwerking. Ze is leergierig, bezit een unieke visie die bijdraagt aan diverse projecten, en heeft zichzelf breien en klussen geleerd na een grote verbouwing.
Nicole van Beek

Nicole van Beek

Projectleider - nvanbeek@sleutelnet.nl
Nicole is een doorzetter in zowel de zorgsector als in haar sportactiviteiten. Geen uitdaging is voor haar te groot! Ze zet haar vastberadenheid in voor projecten zoals MDO support en Babyconnect. Daarnaast houdt deze kletskous ook van een gezellig praatje tijdens de koffie en de lunch!
Emma Biennier

Emma Biennier

Assistent Officemanagement - ebiennier@sleutelnet.nl
Denk je aan pietjeprecies en efficiënt, dan denk je aan Emma. Altijd bezig met de vraag waar het dan toch nét iets beter kan. Ze deinst niet weg van een uitdaging en geniet van haar sportsessies op de vroege ochtend.
Jade Haasnoot

Jade Haasnoot

Assistent Servicemanager - jhaasnoot@sleutelnet.nl
Ontmoet Jade: Kritisch, vastberaden, en altijd in voor gezelligheid. Als ondersteunende kracht achter ons servicemanagementteam bij Sleutelnet, brengt Jade scherpte en doorzettingsvermogen, maar ook een verfrissende dosis energie en nieuwe ideeën. Na het werk is Jade altijd in voor een borreltje!

Team FG

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) kan u als participant ondersteunen bij het AVG-compliant maken van uw organisatie.

Dirk Huisman

Dirk Huisman

Functionaris Gegevensbescherming - dhuisman@sleutelnet.nl
Vanuit zijn bestuurlijke ervaring in onder andere 'big data' voor de gezondheidszorg is Dirk als FG een goede gesprekspartner voor bestuurders van zorginstellingen en een waardevol programmamanager binnen het team. Met zijn energie is hij een ster in het incorporeren van de privacy en informatiebeveiliging in de organisatie.
Jaap van der Kamp

Jaap van der Kamp

Functionaris Gegevensbescherming - jvanderkamp@sleutelnet.nl
Jaap is een privacy- en security professional in hart en nieren en hij heeft een brede ervaring in de zorgomgeving. Met deskundige blik houdt hij toezicht op- en adviseert hij zorgorganisaties op het gebied van Privacy en Informatieveiligheid. Maar bovenal is Jaap een fijn mens om mee te werk
Jan Snethlage

Jan Snethlage

Functionaris Gegevensbescherming - jsnethlage@sleutelnet.nl
Privacy stroomt door de aderen van Jan. Accountancy, Opticien of Zorginstelling, voor elke sector staat Jan klaar om vanuit zijn kennis en expertise te ondersteunen.  FG zijn is geen "werk" maar komt voort uit passie en gedrevenheid voor het vakgebied van privacy en gegevensbescherming.