Wij zijn het team achter Sleutelnet. Het samenwerkingsverband van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van zorgcommunicatie.

Het team

Collega's over:

Nuchtere Casper is voor ons een baken van rust in ons (soms 😉 ) niet zo rustige kippenhok. Daarnaast is Casper een ster in het snel en goed uitvoeren van een verscheidenheid aan taken en activiteiten. Een held van een ondersteuner!

Casper Linotte
Projectmedewerker
clinotte@sleutelnet.nl

Collega's over:

Leonieke heeft een hart van goud en écht hart voor de zaak. Niets gaat aan haar onopgemerkt voorbij. Haar drive: hoe kunnen wij als Sleutelnet onszelf blijven verbeteren? Met aandacht en geduld leidt zij ons naar het rechte (en gestructureerde) pad.

Leonieke van Willigen
Projectleider
lvanwilligen@sleutelnet.nl

Collega's over:

Danique tilt vriendelijkheid op kantoor naar een nieuw level, maar weet van aanpakken! Altijd goedlachs en leergierig zorgt zij voor ondersteuning binnen projecten, is zij een ster in het schrijven van teksten en zorgt zij dat de website altijd op orde is.

Danique van der Molen
Projectmedewerker
dvandermolen@sleutelnet.nl

Collega's over:

Jasper is een ster in versimpelen en omdenken. Problemen? Voor alles is een oplossing. Complexe analyses? Met de juiste vragen begrijpelijk. Vind je iets spannend? Iets om dankbaar voor te zijn, want je mag groeien en bloeien. Samenwerken met deze nuchtere Brabander is een feestje!

Jasper van Sambeek
Directeur
jvansambeek@sleutelnet.nl

Collega's over:

Onze boekenwurm Mirco is een ster in het verbinden van initiatieven en het bouwen van bruggen tussen het onoverbrugbare. Vernieuwen en innoveren staan bij Mirco hoog in het vaandel en hij heeft dan ook de beste ideeën.

Mirco Rossi
Programmamanager
mrossi@sleutelnet.nl

Collega's over:

Complexe vraagstukken en uitdagende implementatietrajecten; Lisanne deinst nergens voor terug! Met haar scherpe vragen komt ze binnen no-time tot de kern van het probleem en heeft ze een passende oplossing. Deze (project-)leider is goud waard!

Lisanne Korpelshoek
Projectleider
lkorpelshoek@sleutelnet.nl

Collega's over:

Sandra is een ster in verbinden van groepen mensen en resultaten boeken. Ze pakt alle taken met beide handen aan en dat zie je. Onze kroegtijger neemt de jonkies altijd mee op sleeptouw! Ook heeft ze altijd de grootste lol en is ze de grappenmaker van Sleutelnet!

Sandra van der Geer
Servicemanager
svandergeer@sleutelnet.nl

Collega's over:

Deze sportieve Tukker verschoof haar focus van de biomedische kant naar de beleidsmatige en versterkt zo Sleutelnet als junior projectleider. Vanaf dag één verdiept ze zich in de materie en zet ze onze projectleiders op scherp met haar vragen. Met Anna's nieuwsgierige en nuchtere, pro-actieve houding maakt ze Sleutelnet beter.

Anna Lammerts
Junior Projectleider
alammerts@sleutelnet.nl

Collega's over:

Christi is een goede luisteraar en een kei in het samenbrengen van belangen zonder voorbij te gaan aan andermans waarden. Met haar energieke persoonlijkheid verbindt zij mensen als geen ander.

Christi Ouwerkerk
Projectleider
couwerkerk@sleutelnet.nl

Collega's over:

Goedlachse Ninande zorgt dat het bij Sleutelnet op rolletjes loopt. Als mensen-mens heeft zij de HR tiptop in orde. Ze weet wel van aanpakken, zo houdt zij zich ook bezig met de financiën en helpt zij onze participanten aan nieuwe Sleutelnet-diensten. Voor deze duizendpoot is niets te gek!

Ninande van der Werff
Officemanager
nvanderwerff@sleutelnet.nl

Collega's over:

Merel is een positieve meid die heel hard werkt en leergierig is. Zij is een ster in het beheren van de Sleutelnet-diensten en is goed in het aanbrengen van structuur. Ook bij de borrels is Merel altijd aanwezig!

Merel Boudewijns
Servicemanager
mboudewijns@sleutelnet.nl

Collega's over:

Als voormalig verloskundige is Inge's drive: hoe kunnen wij de zorg blijven verbeteren? Complexe analyses zijn voor Inge absoluut geen zware bevalling. Met het visueel presenteren van uitkomsten weet ze betrokkenen mee te nemen. Ook onze creatieve uitingen op social media hebben door Inge het levenslicht gezien!

Inge Siderius
Projectleider
isiderius@sleutelnet.nl

Collega's over:

Klantgericht, behulpzaam, spontaan en gezellig zijn termen die perfect aansluiten bij Valérie. Met haar enthousiaste voorkomen staat ze klaar voor zowel de participanten als alle collega’s, en is ze echte spin in het Sleutelnet-web. En ze is altijd aanwezig bij de de vrijmibo!

Valérie de Weijer
Officemanager
vdeweijer@sleutelnet.nl

FG

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) kan u als participant ondersteunen bij het AVG-compliant maken van uw organisatie.

Collega's over:

Vanuit zijn bestuurlijke ervaring in onder andere de big data voor de gezondheidszorg is Dirk als FG een prima gesprekspartner voor bestuurders van zorginstellingen. Met zijn energie is hij een ster in het incorporeren van de privacy en informatiebeveiliging in de organisatie.

Dirk Huisman
Functionaris gegevensbescherming
dhuisman@sleutelnet.nl

Collega's over:

Jaap is een privacy- en security professional in hart en nieren en hij heeft een brede ervaring in de zorgomgeving. Met deskundige blik houdt hij toezicht op- en adviseert hij zorgorganisaties op het gebied van Privacy en Informatieveiligheid. Maar bovenal is Jaap een fijn mens om mee te werken!

Jaap van der Kamp
Functionaris gegevensbescherming
jvanderkamp@sleutelnet.nl

Collega's over:

Privacy stroomt door de aderen van Jan. Accountancy, Opticien of Zorginstelling, voor elke sector staat Jan klaar om vanuit zijn kennis en expertise te ondersteunen.  FG zijn is geen "werk" maar komt voort uit passie en gedrevenheid voor het vakgebied van privacy en gegevensbescherming.

Jan Snethlage
Functionaris gegevensbescherming
jsnethlage@sleutelnet.nl