Wij zijn het team achter Sleutelnet. Het samenwerkingsverband van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van zorgcommunicatie.

Het team

Collega's over:

Nuchtere Casper is voor ons een baken van rust in ons (soms 😉 ) niet zo rustige kippenhok. Daarnaast is Casper een ster in het snel en goed uitvoeren van een verscheidenheid aan taken en activiteiten. Een held van een ondersteuner!

Casper Linotte
Projectmedewerker
clinotte@sleutelnet.nl

Collega's over:

Onze boekenwurm Mirco is een ster in het verbinden van initiatieven en het bouwen van bruggen tussen het onoverbrugbare. Vernieuwen en innoveren staan bij Mirco hoog in het vaandel en hij heeft dan ook de beste ideeën.

Mirco Rossi
Programmamanager
mrossi@sleutelnet.nl

Collega's over:

Danique tilt vriendelijkheid op kantoor naar een nieuw level, maar weet van aanpakken! Altijd goedlachs en leergierig zorgt zij voor ondersteuning binnen projecten, is zij een ster in het schrijven van teksten en zorgt zij dat de website, hét visitekaartje van Sleutelnet, altijd op orde is.

Danique van der Molen
Stagiaire
dvandermolen@sleutelnet.nl

Collega's over:

Merel is een positieve meid die heel hard werkt en leergierig is. Zij is een ster in het beheren van de Sleutelnet-diensten en is goed in het aanbrengen van structuur. Ook bij de borrels is Merel altijd aanwezig!

Merel Boudewijns
Servicemanager
mboudewijns@sleutelnet.nl

Collega's over:

Deze doorpakker verzet bergen én als het onmogelijk lijkt, dan beklimt ze ze gewoon 😉 Met haar persoonlijkheid verwarmt ze ons als team en Wendelien kan helpen als geen ander. Voor deze bergbeklimmer is niets onmogelijk.

Wendelien Kruize
Officemanager
wkruize@sleutelnet.nl

Collega's over:

Complexe vraagstukken en uitdagende implementatietrajecten; Lisanne deinst nergens voor terug! Met haar scherpe vragen komt ze binnen no-time tot de kern van het probleem en heeft ze een passende oplossing. Deze (project-)leider is goud waard!

Lisanne Korpelshoek
Projectleider
lkorpelshoek@sleutelnet.nl

Collega's over:

Christi is een goede luisteraar en een kei in het samenbrengen van belangen zonder voorbij te gaan aan andermans waarden. Met haar energieke persoonlijkheid verbindt zij mensen als geen ander.

Christi Ouwerkerk
Projectleider
couwerkerk@sleutelnet.nl

Collega's over:

Als voormalig verloskundige is Inge's drive: hoe kunnen wij de zorg blijven verbeteren? Complexe analyses zijn voor Inge absoluut geen zware bevalling. Met het visueel presenteren van uitkomsten weet ze betrokkenen mee te nemen. Ook onze creatieve uitingen op social media hebben door Inge het levenslicht gezien!

Inge Siderius
Projectleider
isiderius@sleutelnet.nl

Collega's over:

Leonieke heeft een hart van goud en hart voor de zaak. Niets gaat aan haar onopgemerkt voorbij. Haar drive: hoe kunnen wij als Sleutelnet onszelf blijven verbeteren? Met aandacht, geduld, regelmatig een kritische noot, maar vooral veel gezelligheid leidt zij ons naar het rechte (en gestructureerde) pad.

Leonieke van Willigen
Projectleider
lvanwilligen@sleutelnet.nl

Collega's over:

De in haar geliefde Voorhout wonende Sandra is een ster in verbinden van groepen mensen en resultaten boeken. Door haar sociale karakter maakt ze een praatje met iedereen en grappen tappen kan ze als de beste! Onze kroegtijger neemt de jonkies altijd mee op sleeptouw!

Sandra van der Geer
Servicemanager
svandergeer@sleutelnet.nl

Collega's over:

Jasper is een ster in versimpelen en omdenken. Problemen? Voor alles is een oplossing. Complexe analyses? Met de juiste vragen begrijpelijk. Vind je iets spannend? Iets om dankbaar voor te zijn, want je mag groeien en bloeien. Samenwerken met deze nuchtere Brabander is een feestje!

Jasper van Sambeek
Directeur
jvansambeek@sleutelnet.nl

FG

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) kan u als participant ondersteunen bij het AVG-compliant maken van uw organisatie.
Dirk

Dirk Huisman
Functionaris gegevensbescherming
dhuisman@sleutelnet.nl

Jaap

Jaap van der Kamp
Functionaris gegevensbescherming
jvanderkamp@sleutelnet.nl

Jan

Jan Snethlage
Functionaris gegevensbescherming
jsnethlage@sleutelnet.nl