Zorgportaal

Het Zorgportaal geeft u als zorgverlener toegang tot verschillende zorgapplicaties.

Zorgportaal

In samenwerking met Topicus biedt Sleutelnet het Zorgportaal aan in de regio Zuid-Holland Noord. Het portaal is de verzamelplaats van verschillende applicaties van zorgaanbieders.
De toegang tot het Zorgportaal wordt strikt geregeld via authenticatie met UZI-pas, Digipass of Topicus Zorg Account (middels two-factor authentication). Werkt u vanuit een HIS of ZIS? Vanuit de meeste HIS-sen en ZIS-sen kan tevens via SSO (Single Sign-on) met één druk op de knop doorgelinkt worden naar de verschillende applicaties.

Beschikbare applicaties

Alrijne Zorgverlenersportaal
LUMC Medical Dashboard
HAP Mijn Patiënten
Imac Sleutelnet Portaal

Inloggen

Heeft u zich al aangemeld en bent u in het bezit van een UZI-pas, Digipass of Topicus Zorg Account, dan kunt u gebruik maken van het Zorgportaal via de volgende link.

Servicedesk

Voor storingen, problemen of overige vragen is Topicus bereikbaar (op werkdagen) via 088 - 7768600 of zorgportaal-support@topicus.nl

Aanmelden

Bent u huisarts, HAIO of AIOS en wilt u zich aanmelden voor het Alrijne Zorgverlenersportaal en/of LUMC Medical Dashboard?
Klik op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in.

Heeft u interesse om als zorgaanbieder een applicatie ter beschikking te stellen aan uw collega zorgverleners in de regio?
Neem contact op met Sleutelnet via het contactformulier hiernaast.

Gebruikers van Zorgportaal

De volgende gebruikers maken reeds gebruik van het Zorgportaal:

Client Logo
Client Logo
Client Logo

Meer informatie?

Merel Boudewijns

T: 071-5140130
M: service@sleutelnet.nlStuur Merel een bericht: