Zorgapp ZHN

Met de Zorgapp ZHN kun je o.a. transmurale werkafspraken en contactgegevens van collega-zorgverleners in de regio Zuid-Holland Noord raadplegen.

Zorgapp ZHN van MDL App Solutions

De Zorgapp ZHN van MDL App Solutions is een app (en bijbehorende website) die in de zomer van 2018 is gelanceerd in opdracht van Knooppunt Ketenzorg, het Dementienetwerk van Transmuralis, het LUMC en de Alrijne Zorggroep. Deze app voorziet in de behoefte om laagdrempelig en digitaal contactgegevens van collega-zorgverleners en zorgorganisaties op te kunnen zoeken, biedt een centrale plek om regionale, transmurale werkafspraken digitaal te ontsluiten en de mogelijkheid om scholing aan te bieden. De app heeft als doel om de samenwerking tussen zorgprofessionals in de regio Zuid-Holland Noord te optimaliseren.

Werkafspraken

Regionale, transmurale werkafspraken raadplegen: altijd en overal toegang tot de actuele versie.

Wie-is-wie

Uw eigen profiel met contactgegevens onderhouden en contactgegevens opzoeken van collega-zorgverleners in de regio.

Zorgkaart

Organisaties en bijbehorende contactgegevens zoeken op de zorgkaart

Scholing

Inschrijven voor scholingen in de regio.

Hoe kan ik de Zorgapp ZHN gebruiken?

De Zorgapp ZHN is gratis de downloaden via de app store of play store. Werkt u liever via de computer? Dan kunt u ook naar de website https://www.zorgapp-zhn.nl navigeren. De werkafspraken zijn vrij toegankelijk. Om ook toegang te krijgen tot contactgegevens in het onderdeel ‘wie-is-wie’, heb je een account nodig. Op dit moment worden accounts uitgereikt aan zorgverleners die werkzaam zijn bij het LUMC, de Alrijne Zorggroep, bij organisaties die zijn aangesloten bij het Dementienetwerk van Transmuralis en eerstelijns zorgverleners die via de zorggroepen zijn aangesloten bij Knooppunt Ketenzorg.

Medio 2019 zal het ook mogelijk worden voor andere zorgverleners om gebruik te maken van het besloten deel van de app. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer informatie?

 

Lisanne Korpelshoek

T: 071-5140130
M: lkorpelshoek@sleutelnet.nlStuur Lisanne een bericht: