E-learning Informatieveiligheid en Privacy in de zorg

Met de e-learning vergroot een organisatie de bewustwording van zijn (zorg)medewerkers omtrent informatieveiligheid en privacy
Zorgaanbieders blijken behoefte te hebben aan een simpele en toegankelijke wijze om bewustwording op het gebied van informatieveiligheid en privacy bij hun medewerkers te creëren en deze hebben wij gevonden in de vorm van beproefde e-learningmodules van e-learningleverancier Niveo. In de e-learningmodules worden de bewustwordingsaspecten van de beveiligingsnorm NEN 7510 en privacywetgeving AVG behandeld.

De IVP e-learningmodules die Sleutelnet aanbiedt zijn speciaal gericht op de zorg, hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en na voltooiing wordt een certificaat afgegeven aan de cursist.

Daarnaast is het mogelijk doelgroep-specifieke modules af te nemen namelijk: Facilitair, Management, Administratie en Zorg Verkort (korte versie / niveau 1 en 2).

Pexels Picjumbocom 461077
Aantoonbaar vergroten van bewustwording en kennis
Aanpasbaar aan de behoefte van de zorgorganisatie en zijn medewerker
Inbouwbaar in webversie of eigen leeromgeving
Actuele en bijgewerkte cursusinhoud
Gemakkelijk te monitoren
De e-learning is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&VN voor twee PE-punten

Wat bieden wij aan?

Basiscursus Zorg

De Basiscursus Zorg is een uitgebreide e-learning die 7 standaard modules bevat:
- Introductie
- Vertrouwelijke informatie
- Beveiligingsincidenten
- Veilig werken
- Veilig communiceren
- Onmisbare informatie
- Afronding

Doelgroep zijn medewerkers die zorg verlenen én werken met digitale cliënt- of persoonsgegevens, maar ook voor management en staf. Na iedere module volgt een toets en na het behalen kan de cursist 2 accreditatiepunten (V&VN) aanvragen.

Cursus Zorg Verkort

Deze doelgroep-specifieke module is bedoeld voor bijvoorbeeld zorgmedewerkers met deskundigheidsniveaus 1 of 2, maar ook voor vrijwilligers. Daarnaast kan deze ingezet worden wanneer men minder tijd wil besteden aan het doorlopen van een e-learning, want de cursist doet hier gemiddeld 30 minuten over. Cursisten ontvangen geen accreditatiepunten voor het volgen van deze module.

Doelgroep specifiek: Management

Deze verdiepende module is bedoeld voor medewerkers die collega's ondersteunen in veilig omgaan met vertrouwelijke informatie (managers, teamleiders, aandachtsfunctionarissen privacy). Cursisten ontvangen geen accreditatiepunten voor het volgen van deze module.

Doelgroep specifiek: Administratie

Deze verdiepende module is bedoeld voor medewerkers die wel met digitale cliënt- of persoonsgegevens werken, maar geen zorg verlenen, zoals medewerkers van zorgadministratie, financiële- en HR-administratie. Cursisten ontvangen geen accreditatiepunten voor het volgen van deze module.

Doelgroep specifiek: Facilitair

Deze doelgroep-specifieke module is bedoeld voor medewerkers die niet met digitale cliënt- of persoonsgegevens werken. Cursisten ontvangen geen accreditatiepunten voor het volgen van deze module.

Prijsmodel

Hieronder zijn de staffelprijzen (per voucher) weergegeven. Hoe meer vouchers in één keer worden afgenomen, hoe lager de voucherprijs.

Meest gekozen
Aantal gebruikers 1 jaar* 2 jaar* 3 jaar*
0 – 249  €              15,75  €            22,05  €               25,99
250 – 499  €              13,50  €            18,90  €               22,28
500 – 999  €              12,75  €            17,85  €               21,04
1000 – 1499  €              12,00  €            16,80  €               19,80
1500 – 1999  €              11,25  €            15,75  €               18,56
2000 – 2499  €              10,50  €            14,70  €               17,33
2500 – 2999  €                9,75  €            13,65  €               16,09
3000 – 3499  €                9,00  €            12,60  €               14,85
3500 – 3999  €                8,25  €            11,55  €               13,61
4000 – 4499  €                7,50  €            10,50  €               12,38
4500 – 4999  €                6,75  €              9,45  €               11,14
5000 > In overleg In overleg In overleg

* Prijs per persoon gedurende de gehele looptijd

Aanmelden

U kunt zich via het digitale aanmeldformulier direct aanmelden voor de e-learning.

Maatwerk

Vind je de e-learning Informatieveiligheid & privacy zeker interessant voor je medewerkers, maar sluit hij net niet helemaal aan bij jullie organisatie? In overleg kunnen er organisatie-specifieke aanpassingen gedaan worden. Dit betreft dan een maatwerkoplossing en hiervoor kan Sleutelnet een offerte uitbrengen.

Zelf uitproberen?

Mocht u enthousiast zijn geworden en wilt u de e-learningmodule zelf bekijken? Dan kunt u middels een druk op onderstaande knop en met de volgende inloggegevens de demo uitproberen:
Gebruikersnaam: demo_ivp2022
Wachtwoord: IVP123

Downloads

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de e-learning voor uw organisatie? Klik op het plaatje en lees meer over de e-learning en de modules.
E-learning informatieveiligheid en privacy in de zorg

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de meest gestelde algemene vragen over de dienst AVG e-learning voorzien van een antwoord. Staat jou vraag er niet bij? Vul hiernaast het contactformulier in.
01. Ik heb een vouchercode maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Als u een vouchercode heeft ontvangen dient u eerst een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden. Als u zich heeft geregistreerd kunt u, met uw gebruikersnaam en wachtwoord, inloggen op login.niveo.nl/paspoort om de e-learning te gaan maken.
02. Mijn vouchercode doet het niet. Wat moet ik doen?
Lukt het u niet om met uw vouchercode een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden? Controleer eerst of u de vouchercode juist heeft ingevoerd. Het systeem is gevoelig voor spaties dus wij raden altijd aan om de vouchercode over te typen i.p.v. te kopiëren en te plakken. Bij het kopiëren kan er per ongeluk een spatie mee gekopieerd worden. Mocht dit niet werken, dan is uw vouchercode of uw gebruikersnaam wellicht al in gebruik. Neem hiervoor contact op met de monitor binnen uw organisatie of met ons via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
03. Ik heb al een account aangemaakt en ik wil wederom inloggen maar dit lukt niet. Wat moet ik doen?
Nadat u de eerste keer een account hebt aangemaakt bij sleutelnet.niveo.nl/aanmelden, bent u begonnen aan de cursus. U probeert nu op een later moment weer in te loggen. U dient nu met uw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op de volgende website: login.niveo.nl/paspoort. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
04. Ik heb een account (op naam) gekregen maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Probeert u in te loggen op login.niveo.nl/paspoort maar lukt dit niet? Dan kan dit komen door een aantal dingen: 1. U bent uw wachtwoord vergeten: hiervoor kunt u op 'Vergeten'? klikken. Een wachtwoord reset mail wordt dan naar uw e-mailadres verzonden. 2. Uw gebruikersnaam klopt niet: neem contact op met de monitor van de AVG e-learning in uw organisatie of met Sleutelnet via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
05. Ik wil mijn certificaat opnieuw downloaden. Hoe doe ik dat?
Om uw behaalde certificaat opnieuw te downloaden logt u in op login.niveo.nl/paspoort Vervolgens gaat u in het menu aan de linkerzijde naar de pagina 'Documenten'. Hier kunt u het gewenste document kiezen en op het pijlicoontje klikken om het document te selecteren. Klik vervolgens op 'extern openen'. De pdf zal worden geopend in een nieuw scherm.
06. Hoeveel tijd neemt het maken van de e-Learning in beslag?
Het doorlopen van de e-learning duurt gemiddeld 30 minuten.

Gebruikers van AVG e-learning

De volgende gebruikers maken reeds gebruik van AVG e-learning:

Meer informatie?

Merel Boudewijns

T: 071-5140130
M: service@sleutelnet.nlStuur Merel een bericht: