AVG E-learning

Met AVG E-learning vergroot een organisatie de bewustwording van zijn (zorg)medewerkers omtrent de AVG en privacy

AVG E-learning

Samen met onze regionale FG’s hebben wij een eisenpakket samengesteld waar e-learning volgens onze regio aan moet voldoen. Te weten een goede prijs-kwaliteit verhouding, dat er na voltooiing van de module een certificaat wordt afgegeven, passend bij organisaties met én zonder eigen leeromgeving en dat de e-learning niet alleen gericht is op de AVG, maar ook op de zorg.
07 Focus Shutterstock 274840136
Aantoonbaar vergroten van bewustwording en kennis
Aanpasbaar aan de behoefte van de zorgorganisatie en zijn medewerker
Inbouwbaar in webversie of eigen leeromgeving
Actuele en bijgewerkte cursusinhoud
Gemakkelijk te monitoren
De Full-module is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V voor één PE-punt

Waarom AVG E-learning?

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verordening heeft een grote impact op de zorgsector waar op grote schaal (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt. Eén van de nieuwe eisen is bewustwording bij medewerkers. Zorgaanbieders blijken behoefte te hebben aan een simpele en toegankelijke wijze om deze bewustwording bij hun medewerkers te creëren en deze hebben wij gevonden in de vorm van beproefde e-learningmodules van e-learningleverancier Niveo.

Aanmelden

U kunt zich via het digitale aanmeldformulier direct aanmelden voor AVG E-learning.

Maatwerk

Veilig omgaan met vertrouwelijke informatie is van belang voor álle medewerkers, óók voor medewerkers die geen toegang hebben tot zorginformatie van cliënten of een ander deskundigheidsniveau hebben. Daarom bieden wij drie verschillende modules aan, welke zowel te volgen zijn in de eigen leeromgeving als in de webversie en waar zowel toegang toe gegeven kan worden middels een voucher als middels accounts op naam.

Zelf uitproberen?

Mocht u enthousiast zijn geworden en wilt u de e-learningmodule zelf willen bekijken? Dan kunt u middels een druk op onderstaande knop en met de volgende inloggegevens de demo uitproberen:
Gebruikersnaam: sleutelnetdemo
Wachtwoord: Sleutelnet123

Kosten

Voor Sleutel-mail zijn de volgende tarieven van toepassing:

  • Voor participanten van Sleutelnet en andere RSO’s hanteren we een tarief van € 6,50 excl. BTW per gebruiker
  • Voor niet-participanten hanteren we een prijs van € 8,50 excl. BTW per gebruiker
Screenshot 1

Downloads

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van AVG E-learning voor uw organisatie? Download hieronder de flyer.

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de meest gestelde algemene vragen over de dienst AVG E-learning voorzien van een antwoord. Staat jou vraag er niet bij? Vul hiernaast het contactformulier in.
01. Ik heb een vouchercode maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Als u een vouchercode heeft ontvangen dient u eerst een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden. Als u zich heeft geregistreerd kunt u, met uw gebruikersnaam en wachtwoord, inloggen op login.niveo.nl/paspoort om de E-learning te gaan maken.
02. Mijn vouchercode doet het niet. Wat moet ik doen?
Lukt het u niet om met uw vouchercode een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden? Controleer eerst of u de vouchercode juist heeft ingevoerd. Het systeem is gevoelig voor spaties dus wij raden altijd aan om de vouchercode over te typen i.p.v. te kopiëren en te plakken. Bij het kopiëren kan er per ongeluk een spatie mee gekopieerd worden. Mocht dit niet werken, dan is uw vouchercode of uw gebruikersnaam wellicht al in gebruik. Neem hiervoor contact op met de monitor binnen uw organisatie of met ons via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
03. Ik heb al een account aangemaakt en ik wil wederom inloggen maar dit lukt niet. Wat moet ik doen?
Nadat u de eerste keer een account hebt aangemaakt bij sleutelnet.niveo.nl/aanmelden, bent u begonnen aan de cursus. U probeert nu op een later moment weer in te loggen. U dient nu met uw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op de volgende website: login.niveo.nl/paspoort. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
04. Ik heb een account (op naam) gekregen maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Probeert u in te loggen op login.niveo.nl/paspoort maar lukt dit niet? Dan kan dit komen door een aantal dingen: 1. U bent uw wachtwoord vergeten: hiervoor kunt u op 'Vergeten'? klikken. Een wachtwoord reset mail wordt dan naar uw e-mailadres verzonden. 2. Uw gebruikersnaam klopt niet: neem contact op met de monitor van de AVG E-learning in uw organisatie of met Sleutelnet via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
05. Ik wil mijn certificaat opnieuw downloaden. Hoe doe ik dat?
Om uw behaalde certificaat opnieuw te downloaden logt u in op login.niveo.nl/paspoort Vervolgens gaat u in het menu aan de linkerzijde naar de pagina 'Documenten'. Hier kunt u het gewenste document kiezen en op het pijlicoontje klikken om het document te selecteren. Klik vervolgens op 'extern openen'. De pdf zal worden geopend in een nieuw scherm.
06. Hoeveel tijd neemt het maken van de E-Learning in beslag?
Het doorlopen van de E-learning duurt gemiddeld 30 minuten.

Gebruikers van AVG E-learning

De volgende gebruikers maken reeds gebruik van AVG E-learning:

Meer informatie?

Merel Boudewijns

T: 071-5140130
M: mboudewijns@sleutelnet.nlStuur Merel een bericht: