E-learning behandelwensen – Midden-Holland

Voor medisch specialisten, casemanagers, huisartsen, POH’s en wijkverpleegkundigen is nu de e-learning behandelwensengesprek beschikbaar.

E-learning behandelwensengesprek Midden-Holland

De e-learning is bedoeld voor alle medewerkers van thuiszorgorganisaties en huisartsenpraktijken en medisch specialisten in het ziekenhuis die met ouderenzorg te maken hebben in de regio Midden-Holland. De kosten van de e-learning bedragen € 35,- per vouchercode (= per persoon). U ontvangt als instelling of praktijk het aantal vouchercodes per e-mail, waarmee werknemers de e-learning online kunnen volgen. U stuurt de vouchercodes zelf naar de betreffende werknemers. Wij schatten in dat de e-learning maximaal 2 uur tijd kost. Het is mogelijk om tussendoor te pauzeren en de training op een later moment weer op te pakken. U ontvangt een certificaat na het succesvol afronden van de e-learning.  

Heeft uw praktijk of instelling interesse in het afnemen van de e-learning voor uw werknemers? Meldt u dan aan via onderstaande aanmeldknop.  

Aanmelden

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de e-learning en de beoogde regionale multidisciplinaire samenwerking kunt u contact opnemen met Ineke Weverling (Ineke@gedeeldezorgMH.nl). In geval van technische vragen, of vragen over de vouchercodes kunt u contact opnemen met Sleutelnet via service@sleutelnet.nl of telefonisch via 088-5140130. 

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de meest gestelde algemene vragen over de dienst E-learning behandelwensengesprek voorzien van een antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Vul hiernaast het contactformulier in.
01. Ik heb vragen over aanmelden
Neem contact op met Sleutelnet wanneer u vragen heeft over de aanmeldingsprocedure via 088-5140130 of service@sleutelnet.nl.
02. Ik heb een vouchercode maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Lukt het u niet om met uw vouchercode een account aan te maken via https://sleutelnet.niveo.nl/aanmelden ? Controleer eerst of u de vouchercode juist heeft ingevoerd. Het systeem is gevoelig voor spaties dus wij raden altijd aan om de vouchercode over te typen i.p.v. te kopiëren en te plakken. Als u een vouchercode heeft ontvangen dient u eerst een account aan te maken via https://sleutelnet.niveo.nl/aanmelden . Als u zich heeft geregistreerd kunt u, met uw gebruikersnaam en wachtwoord, inloggen op https://login.niveo.nl/paspoort om de e-learning te gaan maken.
03. Mijn vouchercode doet het niet. Wat moet ik doen?
Lukt het u niet om met uw vouchercode een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden ? Controleer eerst of u de vouchercode juist heeft ingevoerd. Het systeem is gevoelig voor spaties dus wij raden altijd aan om de vouchercode over te typen i.p.v. te kopiëren en te plakken. Mocht dit niet werken, dan is uw vouchercode of uw gebruikersnaam wellicht al in gebruik. Neem hiervoor contact op met Sleutelnet via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
04. Ik heb al een account aangemaakt en ik wil wederom inloggen maar dit lukt niet. Wat moet ik doen?
Nadat u de eerste keer een account hebt aangemaakt bij https://sleutelnet.niveo.nl/aanmelden , bent u begonnen aan de cursus. U probeert nu op een later moment weer in te loggen. U dient nu met uw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op de volgende website: login.niveo.nl/paspoort. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Meer informatie?

Merel Boudewijns

T: 071-5140130
M: service@sleutelnet.nlStuur Merel een bericht: