E-learning behandelwensen

Voor huisartsen en POH’s is nu de e-learning behandelwensengesprek beschikbaar

E-learning behandelwensengesprek

Knooppunt Ketenzorg, Stichting ©aliber en Sleutelnet hebben de handen ineengeslagen en de e-learning behandelwensengesprek ontwikkeld voor huisartsen en POH’s. Het behandelwensengesprek gaat over het inventariseren van wensen en verwachtingen van kwetsbare ouderen ten aanzien van behandelingen. Knooppunt Ketenzorg biedt hiertoe een e-learning behandelwensengesprek aan. De e-learning heeft als voordeel dat de cursist deze op elk gewenst moment kan maken.

Na het doorlopen van de e-learning bent u in staat om:

Plaatje Groepjes
Een afweging te maken wanneer een behandelwensengesprek te beginnen
Het behandelwensengesprek voor te bereiden en te voeren
De uitkomsten van het behandelwensengesprek vast te leggen met behulp van het behandelwensenformulier en te registreren in het HIS
De behandelwensen door te geven aan zorgpartners in de keten (huisartsenpost, tweede lijn, thuiszorg) in uw regio

Financiering behandelwensengesprek door Zorg en Zekerheid

Als deelnemende huisarts/POH ontvangt u van ©aliber na het succesvol afronden van de e-learning het benodigde certificaat voor de prestatie Behandelwensengesprek. ©aliber zal zorgdragen voor de terugkoppeling naar Zorg en Zekerheid voor invoering in het Vecozo zorginkoopportaal. Er wordt een tarief gehanteerd van €32,50 excl. BTW per deelnemer (de genoemde prijs is onder voorbehoud; er kunnen geen rechten aan worden ontleend).

Aanmelden

Andere regio's

Sleutelnet zet de e-learning ook uit in andere regio’s waaronder Midden-Holland. Voor organisaties uit Midden-Holland klikt u hier.

Heeft u interesse in afname van de e-learning behandelwensengesprek in uw regio of een andere e-learning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Sleutelnet kan ondersteuning bieden bij het samenstellen van de inhoud en kan flexibele onderdelen in de e-learning bouwen.

Wij bouwen op verzoek ook andere e-learnings!

Sleutelnet zet samen met Knooppunt Ketenzorg en Stichting ©aliber de e-learning ook uit in andere contexten. Sleutelnet kan ondersteuning bieden bij het samenstellen van de inhoud en kan flexibele onderdelen in de e-learning bouwen. Heeft u interesse in afname van de e-learning behandelwensengesprek of een andere e-learning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de meest gestelde algemene vragen over de dienst e-learning behandelwensengesprek voorzien van een antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Vul hiernaast het contactformulier in.
01. Ik heb vragen over aanmelden en accreditatie
Neem contact op met Stichting ©aliber wanneer u vragen heeft over de aanmeldings- of accreditatieprocedure via 0252-767099 of info@sso-caliber.nl.
02. Ik heb een vouchercode maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?
Lukt het u niet om met uw vouchercode een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden? Controleer eerst of u de vouchercode juist heeft ingevoerd. Het systeem is gevoelig voor spaties dus wij raden altijd aan om de vouchercode over te typen i.p.v. te kopiëren en te plakken. Bij het kopiëren kan er per ongeluk een spatie mee gekopieerd worden. Als u een vouchercode heeft ontvangen dient u eerst een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden. Als u zich heeft geregistreerd kunt u, met uw gebruikersnaam en wachtwoord, inloggen op login.niveo.nl/paspoort om de e-learning te gaan maken.
03. Mijn vouchercode doet het niet. Wat moet ik doen?
Lukt het u niet om met uw vouchercode een account aan te maken via sleutelnet.niveo.nl/aanmelden? Controleer eerst of u de vouchercode juist heeft ingevoerd. Het systeem is gevoelig voor spaties dus wij raden altijd aan om de vouchercode over te typen i.p.v. te kopiëren en te plakken. Bij het kopiëren kan er per ongeluk een spatie mee gekopieerd worden. Mocht dit niet werken, dan is uw vouchercode of uw gebruikersnaam wellicht al in gebruik. Neem hiervoor contact op met Sleutelnet via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.
04. Ik heb al een account aangemaakt en ik wil wederom inloggen maar dit lukt niet. Wat moet ik doen?
Nadat u de eerste keer een account hebt aangemaakt bij sleutelnet.niveo.nl/aanmelden, bent u begonnen aan de cursus. U probeert nu op een later moment weer in te loggen. U dient nu met uw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op de volgende website: login.niveo.nl/paspoort. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

In samenwerking met

E-learning behandelwensengesprek is ontwikkeld in samenwerking met Knooppunt Ketenzorg en Stichting ©aliber.

Meer informatie?

Merel Boudewijns

T: 071-5140130
M: service@sleutelnet.nlStuur Merel een bericht: