Nieuws

e-health e-healthfestival 2019

E-healthfestival 2019: E-health@work

E-healthfestival 2019: E-health@work

Op inhoud met o.a. Erik Gerritsen en Tommie Niessen en borrelen met Barry Badpak.

We zijn terug; groter, innovatiever en nóg leuker dan de succesvolle eerste editie. Sleutelnet en haar partners organiseren op 31 oktober 2019, voor de tweede keer het e-healthfestival in het prachtige Scheltema complex te Leiden. Kom je kennis vergroten en laat je inspireren door sprekers als Erik Gerritsen, Lea Bouwmeester, Tommie Niessen en meer. In de avond gaat het dak eraf onder leiding van Barry Badpak.

Iedereen die geïnteresseerd is in e-health is welkom om naar het e-healthfestival te komen waar het verleden, heden en de toekomst elkaar ontmoeten. Met als thema ‘E-health@work’ zal de focus naast zorgbestuurders, patiënten en werknemers, liggen op studenten en young professionals waarmee ingespeeld wordt op de arbeidsmarktproblematiek in de zorg. Het wordt een festival dat alle mogelijkheden biedt om te netwerken, te ervaren, te verbinden en geïnspireerd en gemotiveerd te worden.

Alle relevante zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord zijn op het e-healthfestival
vertegenwoordigd. Kom kennismaken met de regio en speeddaten met werkgevers zoals o.a. Zorg en Zekerheid, Nationaal e-health Living Lab (NeLL) en het LUMC. We nemen je op deze dag mee aan de hand van drie deelthema’s:

  • Geniale mislukkingen
  • Beter goed gejat…
  • Voor en door de toekomst
    Meer informatie is te vinden op: www.e-healthfestival.nl.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang hem in jouw mailbox.

LinkedIn