Nieuws

e-health Uncategorized

Pilot Samenwerken via VIPLive Netwerkzorg

Pilot Samenwerken via VIPLive Netwerkzorg

Vorige week trapten Wijksamenwerkingsverband (WSV) Voorhout-Warmond, Marente Thuiszorg en Sleutelnet de pilot Samenwerken via VIPLive Netwerkzorg af!

Het WSV en Marente wijkteams Voorhout-Oost, Voorhout-West en het wondteam werken in deze pilot samen in VIPLive Netwerkzorg naar aanleiding van het project Communicatie in de Wijk. Mogelijk verbetert de inzet van VIPLive Netwerkzorg de communicatie en afstemming tussen de diverse disciplines. VIPLive Netwerkzorg is een digitaal medium waarmee het mogelijk is om berichten, foto’s en bijlagen uit te wisselen, meetwaarden inzichtelijk te maken en samen een gezondheidsplan op te stellen. In de pilot onderzoeken we dan ook of gezamenlijk gebruik van VIPLive Netwerkzorg problemen bij Communicatie in de Wijk oplost en of het gebruik haalbaar en wenselijk bevonden wordt door de deelnemers.

Het doel van de aftrapbijeenkomst was om te informeren en samen werkafspraken te maken, en dit laatste is goed gelukt! Door het enthousiasme van de deelnemers zijn er goede afspraken gemaakt en hebben we veel zin in de pilotperiode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Leonieke van Willigen

T: 071-5140130
M: lvanwilligen@sleutelnet.nlStuur Leonieke een bericht