Nieuws

e-health

Uitnodiging e-healthmeeting 28 januari 2020 I Tijdens de landelijke e-healthweek

Uitnodiging e-healthmeeting 28 januari 2020 I Tijdens de landelijke e-healthweek

Het is onze ambitie om de regio Zuid-Holland Noord de leidende regio te maken op het gebied van e-health. Daarom hebben wij gezamenlijk het e-healthmanifest ondertekend. In 2019 zijn wij handen en voeten gaan geven aan deze ambitie en hebben wij elkaar ontmoet tijdens diverse e-healthmeetings waarin wij concreet aan de slag zijn gegaan. Tijdens deze meetings zijn verschillende thema’s aangewezen waarbinnen jullie als zorgaanbieders e-health willen opschalen. Binnen die thema’s is kennis en ervaring uitgewisseld en heel concreet zijn er twee projecten gestart: OPEN en Verkenning Actueel MedicatieOverzicht. In 2020 zullen wij met z’n allen verder doorpakken. De e-healthmeeting op 28 januari is daar de eerste stap voor in 2020. Tijdens deze meeting gaan we de kansen en behoeften in de regio op tafel krijgen. Samen gaan we de potentie bepalen en stappen zetten om de beloftes van e-health om te zetten in praktisch nut. Dit doen wij binnen vier thema’s:

  1. Online inzage in medische gegevens en regie door patiënten.
  2. Zelfzorg en telemonitoring.
  3. Begeleiding en ondersteuning op afstand.
  4. Elektronische gegevensuitwisseling en communicatie tussen zorgverleners.

Om 14.30 uur gaan we van start en om 17.00 uur liggen concrete plannen op tafel. Deze vormen de basis voor het e-health-actieplan in 2020.

Doe mee op dinsdag 28 januari en help jouw organisatie en regio vooruit! Meld je snel aan via info@sleutelnet.nl. Fantastisch als wij ook een groot aantal zorgprofessionals mogen verwelkomen. Wij moedigen je dan ook aan om de bijgevoegde uitnodiging te delen met collega’s uit jouw organisatie!

Ben jij al lid van onze LinkedIn-groep? Word lid en blijf op de hoogte van alle e-healthontwikkelingen in onze regio.

Bekijk hier de Uitnodiging E Healthmeeting 28 Januari 2020

Op de hoogte blijven? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang hem in jouw mailbox.

LinkedIn