AVG E-learning

Met AVG E-learning vergroot een organisatie de bewustwording van zijn (zorg)medewerkers omtrent de AVG en privacy

AVG E-learning

Samen met onze regionale FG’s hebben wij een eisenpakket samengesteld waar e-learning volgens onze regio aan moet voldoen. Te weten een goede prijs-kwaliteit verhouding, dat er naar voltooiing van de module een certificaat wordt afgegeven, passend bij organisaties met én zonder eigen leeromgeving en dat de e-learning niet alleen gericht is op de AVG, maar ook op de zorg.
Aantoonbaar vergroten van bewustwording en kennis
Aanpasbaar aan de behoefte van de zorgorganisatie en zijn medewerker
Inbouwbaar in webversie of eigen leeromgeving
Actuele en bijgewerkte cursusinhoud
Gemakkelijk te monitoren
De Full-module is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V voor één PE-punt

Waarom AVG E-learning?

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verordening heeft een grote impact op de zorgsector waar op grote schaal (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt. Eén van de nieuwe eisen is bewustwording bij medewerkers. Zorgaanbieders blijken behoefte te hebben aan een simpele en toegankelijke wijze om deze bewustwording bij hun medewerkers te creëren en deze hebben wij gevonden in de vorm van beproefde e-learningmodules van e-learningleverancier Niveo.

Maatwerk

Veilig omgaan met vertrouwelijke informatie is van belang voor álle medewerkers, óók voor medewerkers die geen toegang hebben tot zorginformatie van cliënten of een ander deskundigheidsniveau hebben. Daarom bieden wij drie verschillende modules aan, welke zowel te volgen zijn in de eigen leeromgeving als in de webversie en waar zowel toegang toe gegeven kan worden middels een voucher als middels accounts op naam.

Kosten

Participanten van Sleutelnet kunnen de e-learning afnemen voor € 6,50 excl. BTW per gebruiker. Niet-participerende zorgaanbieders kunnen de e-learning afnemen voor € 8,50 excl. BTW per gebruiker.

Zelf uitproberen?

Mochten jullie enthousiast zijn geworden en wilt de e-learningmodule zelf willen bekijken? Dan kunt u middels een druk op onderstaande knop en met de volgende inloggegevens de demo uitproberen:
Gebruikersnaam: demosleutel
Wachtwoord: Sleutel123

Gebruikers van AVG E-learning

De volgende gebruikers maken reeds gebruik van AVG E-learning:

Downloads

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van AVG E-learning voor uw organisatie? Download hieronder de flyer.

Meer informatie?


Marley Werleman

T: 071-5140130
M: mwerleman@sleutelnet.nlStuur Marley een bericht: